Cupro İpliği ve Cupro Kumaş

01-11-2022 07:44
Cupro İpliği ve Cupro Kumaş
Cupro
Cupro ipliği ve kumaşı, pamuk eğirme için uygun olmayan linterden elde edilen bir kumaş türüdür. Nefes alabilen parlak yapısıyla dikkat çeken cupro kumaşı, geri dönüştürülebilir pamuklu kumaşlardan da üretilmektedir. Lüks ve ipeksi bir pürüzsüzlük sunan cupro, sateni andıran yumuşak bir dokuya sahiptir ve cilt dostu özelliğiyle teninize kusursuz uyum sağlar.
Cupro ipliği, parlak, pürüzsüz ve yumuşak yapısıyla tekstil ve aksesuarlarda benzersiz bir seçim sunar. Yünlü ipliklerden uzak duranlar için harika bir alternatif olarak tercih edilir. Yıkandıkça yumuşaklığını korur ve sertleşmez. Cilde rahatsızlık vermez ve terletmeyen yapısıyla ideal bir seçenektir.
Cupro kumaşı, pamuk lifleri ve atıklarının saflaştırılması ile elde edilen yapay ipek olarak bilinir. İpeğe benzeyen bu kumaş, lüks bir yapıya sahiptir ve çevre dostu bir üründür. Nefes alabilen, yumuşak, parlak ve rahat bir yapıya sahip olan cupro kumaşı, iç giyim ve dış giyimde tercih edilmektedir.
Cupro kumaşlar, vegan ipek olarak bilinir ve hayvansal yan ürünler içermez. Çamaşır makinesinde yıkanabilir, kolay yıkanır ve çabuk kurur. Hipoalerjeniktir, antistatik yapısı toz ve polenlerin yapışmasını önler. Dökümlü yapısı ile şık kıyafetlerde kullanılmak üzere tercih edilir.
Cupro, kıyafet ve aksesuarlarda sayısız avantaj sunar. Ancak günlük kıyafetlerde kolay kirlenebilir, bu nedenle şık kıyafetler için daha uygun bir seçenektir. Siz de cupro kumaş ve ipliklerini uygun maliyetle Liva Silk'ten temin edebilirsiniz.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.